Відбілювання
 

Лампа Beyond Polus

Суть методу відбілювання зубів

Відбілювання зубів зазвичай проводиться шляхом впливу перекису водню (H2O2) на дентин зуба (який розташовується безпосередньо під емаллю). Коли перекис водню проникає крізь емаль, пігментація в дентинних канальцях окислюється, і з'являється білий колір, який просвічує через напівпрозору емаль.

У традиційних системах відбілювання зубів для стимулювання процесу окислення використовують лампи, які крім світла випромінюють тепло. Недоліком цього методу є те, що нагрівання викликає безліч побічних ефектів, в тому числі, свербіж і роздратування шкіри, подразнення ясен, опіки від легкої до важкого ступеня. Крім того, більшість ламп випромінюють шкідливе ультрафіолетове випромінювання.

Лазерна система відбілювання зубів Beyond не має цих шкідливих ефектів через використання світла блакитного спектру високої інтенсивності, який фільтрується через більш 12000 оптичних волокон. На виході світло фільтрується крізь дві оптичні лінзи, які мають більше 30 шарів спеціального покриття. Холодний блакитне світло, що потрапляє на зуби, має довжину хвилі 480-520 нм, що є оптимальним діапазоном для відбілювання зубів. Шкідливе ультрафіолетове (УФ) випромінювання повністю видаляється системою фільтрації, залишається лише сфокусований пучок холодного світла синьо-блакитного спектру. Це світло глибоко проникає в зубні тканини, викликаючи процес окислення без будь-яких шкідливих побічних ефектів.

Технологія відбілювання зубів -Beyond Polus

Будучи світовим лідером в розробці і виробництві професійної продукції для естетичної стоматології, компанія BEYOND використовує найбільш безпечні і самі передові технології для відбілювання зубів.

Нові акселератори BEYOND Polus є на сьогоднішній день найбільш досконалими лампами для професійного відбілювання зубів.

В основі цих приладів лежить власна розробка компанії - технологія LightBridge. Ця унікальна технологія дозволяє передавати потужний галогенове світло від джерела 150 Вт, розташованого в задній частині головки лампи, додаючи високоинтенсивний світло від світлодіодів специфічної довжини хвилі і потім очищає і обрізає спектр світла до холодного, пропускаючи його через більш ніж 150 тис. Оптичних мікроволокон і фільтруючі лінзи.

Технологія LightBridge ™ забезпечує найбільш рівномірний світловий потік з нульовим ультрафіолетовим випромінюванням і без шкідливого нагріву. В результаті два потужних джерела світла з довжиною хвилі блакитного спектру забезпечують найяскравішу білизну - найкращий з можливих результатів відбілювання.

 

Новий акселератор BEYOND Polus отримав максимальну оцінку 5 + компанії Dental Advisor з 98% успішних клінічних випадків.

 

ПРО СИСТЕМУ BEYOND - Методика процедури

Методика проведення процедури відбілювання з системою BEYOND представлена нижче.

 

Крок 1:

Лікар-стоматолог детально розповість Вам про процес відбілювання зубів, обговорить з Вами можливі і очікувані Вами результати, а також відповість на будь-які Ваші запитання. Потім Вам належить ретельне обстеження, щоб переконатися, що відбілювання Вам показано. За допомогою шкали лікар визначить колір Ваших зубів і запише його для порівняння з новим кольором.

 

Крок 2:

Вам встановлять щоковий ретрактор і запропонують надіти захисні окуляри. Для запобігання пересушування губ під час процедури використовують спеціальний бальзам для губ.

 

Крок 3:

Між зубами і яснами лікар завдасть спеціальний захисний гель, який потім засвітить лампою (гель стане гумоподібним і буде захищати ясна від отбеливающего речовини).

 

Крок 4:

Лікар розпакує при Вас оригінальний шприц BEYOND II або BEYOND MAX.

 

Крок 5:

Відбілюючий гель нанесуть на верхні і нижні зуби, повністю покривши поверхню кожного зуба.

Крок 6:

Лампу-акселератор BEYOND піднесуть до зубів і включать на 12 хвилин; процедура складається з трьох таких циклів.

 

Крок 7:

Після завершення трьох циклів все відбілюючі матеріали будуть видалені з рота, і Ви побачите абсолютно новий колір Ваших зубів, істотно відрізняється від звичного.

 

ПРО СИСТЕМУ BEYOND - Порівняння систем для відбілювання зубів

 

Відбілювання зубів набуло масового характеру в усьому світі. Сьогодні крім технології холодного блакитного світла BEYOND ™ існують три технології проведення відбілювання - це УФ-лампи (наприклад, Zoom), світлодіодні матриці або капи.

 

У минулому найбільш поширеною була технологія Zoom, вона займала домінуюче положення завдяки часу присутності на ринку і ряду успішних маркетингових кампаній. Результати, одержані за технологій Zoom, можна порівняти з результатами технології Beyond. Однак у технології Zoom є ряд істотних недоліків.

 

Використання УФ-ламп

 

Системи Zoom і подібні до них використовують для акселерації оксигенації замість холодного блакитного ультрафіолетовий джерело світла.

По-перше, УФ-лампи можуть викликати опіки на губах, яснах або в порожнині рота. Також вони можуть викликати небажаний загар на обличчі і навколо рота. Це лампи нагріву і вони не фільтрують шкідливий УФ світло. Через небезпеку опіку при використанні цих ламп необхідно ретельно закривати всю порожнину рота захисною тканиною. Це вимагає більше часу на підготовку, проведення самої процедури відбілювання стає більш трудомістким і вимагає особливої ​​ретельності.

Відбілювання зубів за допомогою системи BEYOND ™ значно комфортніше для пацієнта.

Матриці світлодіодних ламп

Сьогодні на ринку представлена ​​велика різноманітність систем на основі світлодіодів ... на жаль. В реальності - використовувати світлодіоди для відбілювання зубів це все одно що направити в рот торшер і чекати, поки зуби стануть білішими! Однак непрофесіоналові складно вловити різницю між різними системами на основі світлодіодів. Якщо Ви все-таки зупините свій вибір на світлодіодним системі, переконайтеся, що маєте справу з професійною компанією з надійною репутацією. Інакше, Ви можете бути розчаровані (повірте, ми бачили реальні результати з перших рук!

 

Системи домашнього відбілювання

Системи для відбілювання в домашніх умовах можуть давати непогані результати і особливо гарні для підтримуючих процедур. Якщо Ви вирішите вибрати цей шлях, купуйте систему з рук стоматолога, якому довіряєте, і уникайте покупки через інтернет-магазин, оскільки якість гелю там може бути дуже поганим. Одна з проблем з домашніми системами полягає в тому, що людям набридає використовувати капи на всю ніч протягом 3-х тижнів і більше. Також надмірне використання таких систем може викликати сильну гіперчутливість.




Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: