Хірургічна стоматологія

1. Атипова видалення


Перехід на більш м'яку їжу і деякі інші фактори історично привели до того, що розміри щелепи зменшилися, тому третім корінним зубам (так званим «зубам мудрості») часто недостатньо місця для прорізування і ефективного жування їжі. На жаль, незадовільна гігієна цієї області, постійний тиск на другий корінний зуб, ортодонтичні проблеми приводять до появи хронічного запалення, яке може зажадати (при загостренні) невідкладної хірургічної допомоги, аж до стаціонарного лікування. Однак якщо вчасно вирішити це питання на користь видалення, багатьох проблем вдається уникнути або вирішити їх з найменшими втратами часу, нервів і власного здоров'я.

2. Резекція верхівки з ретроградною пломбуванням


Будь-яке ендодонтичне втручання спрямоване на припинення надходження мікроорганізмів і продуктів їх життєдіяльності з каналу зуба в навколишні тканини, а також на консервативне лікування кіст і кістогранулём. У важких випадках, коли неможливо розпломбувати раніше невдало лікований канал, в зв'язку зі складною анатомією кореневої системи, назустріч приходить хірургія. Операція цистектомії (видалення кісти) з частиною пов'язаного з нею кореня і подальшої пломбуванням кореня через операційну рану дозволяє надійно закрити отвір каналу і уникнути рецидиву.

3. Імплантація


На сьогоднішній день одним з обов'язкових моментів пропонованої на ринку стоматологічної допомоги є наявність в клініці такої послуги, як імплантація. Тільки вона дозволяє повноцінно відновити як жувальну навантаження, так і естетичну складову протезування. Імплантати увійшли в наш побут поряд з відбілюванням і винирами. Тривала історія їх використання та статистичні дані свідчать про довготривале функціонування і безпеки протезів з опорами на імплантати.

Імплантати ICX-templant


Чому імлпантати ICX-templant?


➀ В системі ICX поєднуються знання, накопичені німецької імплантології за останні 20 років;
➁ Великий досвід і глибокі знання дозволили компанії Medentis створити високотехнологічні якісні і довговічні імплантати по більш ніж прийнятною ціною;
➂ Найвища чистота виробів завдяки системі «No-Touch»;
➃ Точне і унікальне поєднання абатмента з імплантатом;
➄ 300000 чоловік по всій Європі вже використовують ICX-templant;
➅ У Німеччині імплантати ICX настільки популярні, що визнані «Народними імплантатами».


Що таке система "No-Touch"?


Система No-Touch гарантує найвищу стерильність виробів, якої немає у конкурентів.


Імплантати ICX монтуються по системі «No-Touch», яка гарантує, що поверхня імплантату не контактувала з іншими предметами, а саме з рукавичками і інструментами, які використовуються при упаковці стерильних і пройшли всю обробку імплантатів.
Система «No-Touch» забезпечує імплантатів системи ICX найвищу чистоту, безпеку і надежность.Абсолютная стерильність - обов'язкова умова приживлення і тривалого користування в подальшому. Система «No-Touch» - запорука успішного загоєння імплантатів ICX.
Гідрофільна поверхню і точно задана мікрошероховатость. Чому важливо?
Клінічні дослідження показали, що імплантати з гідрофільної поверхнею зростаються з кістковою тканиною значно швидше і міцніше інших. Первинна стабілізація після установки імплантатів ICX з гідрофільної поверхнею відбувається протягом місяця, що значно скорочує процес лікування.
Точно задана мікрошероховатость ICX-templant - відмінне середовище для наростання кісткової тканини, яка сприяє вростання імплантату в кістку. Струменевий обробка і травлення утворюють на поверхні бімодальною структури, яка дозволяє імплантату надійно з'єднатися з кістковою тканиною на рівні мікроструктури.
На малюнку показана поверхню імплантату при 1500 кратному збільшення.

50-ти кратне збільшення витка різьби ICX-templant з помощтью растрового електронного мікроскопа.


Дослідження і тести
дослідження поверхні
Результати досліджень кращого німецького фахівця з імплантології Дірка Дюддека * підтвердили найвищу чистоту поверхні імплантатів ICX.


дослідження стійкості

Протягом декількох років 108-ми пацієнтам було встановлено 413 імплантатів. Потім були проведені клінічні та рентгенівські обстеження для збору даних.
Тільки 3 з 413-ти імплантатів були видалені. 2 через недостатнє зрощування з кісткою внаслідок цукрового діабету і гормональних порушень і 1 через переімплантіта. Решта 410 імплантацій виявилися успішними.
Імплантати ICX в Україні
Імплантати ICX сертифіковані в Україні, однак можна порахувати на пальцях руки стоматологічні клініки, які роблять операцію імплантації з системами ICX.
"Просто Казка" - одна з лічених стоматологічних клінік Києва, в яких ви можете встановити собі імплантат системи ICX.
Встановіть собі кращий імплантат за найкращою ціною в стоматологічній клініці "Просто Казка".

4. Синус-ліфтинг
Особливістю верхньощелепної кістки є наявність в ній воздухоносной пазухи, званої верхньощелепної або гайморової. При тривалій відсутності зубів кісткової тканини в цій зоні для фіксації незнімних зубних протезів недостатньо. Операція підняття слизової в області дна цієї пазухи з метою збільшення обсягу кісткової тканини і отримала назву синус-ліфтингу.

5. Аугментація (нарощування) альвеолярного відростка
Протягом першого року після видалення зубів відбувається активне розсмоктування тієї частини кістки, в якій вони перебували. Цей процес може проходити непомітно, але швидко, особливо якщо використовувалися знімні протези або незнімні (мостовидні) конструкції. Деякі пацієнти стикається з проблемою відсутності достатньої кількості кісткової тканини, що призводить до втрати висоти прикусу, появи патологічних кишень у опорних зубів, поганий фіксації протезів навіть після їх перебазування, до відсутності умов для імплантації. Використовуються сучасні методики відновлення кісткової тканини за допомогою спрямованої кісткової і тканинної регенерації сертифікованими матеріалами відомих світових виробників.

6. Пародонтологія
Більше 85% людей на земній кулі не з чуток знають про захворювання пародонту. Але не завжди консервативне лікування виявляється ефективним. У таких випадках використовуються різноманітні методики, що покращують гігієнічний стан, що збільшують обсяг кісткової тканини, нормалізують функціонування тканин пародонту.


Прорізування зуба мудрості

 
 
 



Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: