Догляд за ротовою порожниною
✧ TEBODONT терапія
Професійний догляд за ротовою порожниною з Швейцарії!
Продукція TEBODONT® представлена ексклюзивно в аптеках і стоматологічних клініках.

 

 

TEBODONT з маслом чайного дерева для оптимального догляду за зубами і ротовою порожниною.Проблеми з яснами, підвищене утворення зубного нальоту

TEBODONT® надає заспокійливу, лікувальний, укрепляющееі відновлювальний вплив на ясна.

TEBODONT® ефективний при лікуванні проблемних ясен і підвищеного утворення зубного нальоту.

TEBODONT® з успіхом пройшов клінічні випробування.

ГЕЛЬ ДЛЯ ЗУБІВ З МАСЛОМ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА TEBODONT, 75 МЛ

  • Ціна: 145,00 грн.

Опис

У масі клінічних дослідженнях було успішно доведено, що масло чайного дерева (Melaleuca Alternifolia), має антимікробну, протигрибкову, противірусну, а також антисептичну діюa. Предотврящает утворення зубного нальоту, зміцнює ясна, защіщіал зуби від карієсу. Вміст олії чайного дерева (Melaleuca Alternifolia) - 0.75%

Зубна паста Тебодонт рекомендована виробником як щоденний профілактичний і лікувальний комплекс при запаленні слизової рота і ясен, і при збільшеному освіту зубних відкладень.

Зубна паста Tebodont - це ефективне рішення для успішної профілактики карієсу, пародонтиту, гінгівіту і різного роду запалень порожнини рота. Склад зубної пасти Tebodont доповнений маслом чайного дерева і ксилітом, тому дана паста ефективна не тільки як профілактичний препарат, але і для успішного лікування початкової стадії каріесних поразок, які представляють собою Меловідниє білі плями на поверхні зубної емалі.

 

Переваги:

Оптимальна нормалізація кислотно-лужного балансу (нейтральний рівень pH6.5);

Масло чайного дерева - найвища бактерицидну дію і зміцнення ясен;

Додаткові мінерали в складі: хлорид натрій і калій фосфат;

Не змінює смакові відчуття і не забарвлює зубну емаль;

Фторид натрію - для зміцнення зубної емалі;

Ксиліт - захист від утворення налетних відкладень і яскраво виражене антікаріесние дію;Низька абразивність.

Підходить дорослим і дітям від 6 років

Характеристики зубної пасти TEBODO

NpH: 6,4 Абразивність за індексом RDA = 49 (середня)

Допоміжні компоненти: Ксилітол, надає антікаріесние вплив, захищає від утворення нальоту, фторид натрію в концентрації 1250 мг / л F-, захищає зуби від карієсу Мінерали: Натрій, Фосфат, Калій, Хлорид. Не змінює колір зубів і смакові відчуття Рекомендується для щоденного застосування. Склад: Aqua, Glycerin, Silica, Xylitol, PEG-8, Propylene Glycol, Sodium Laurylsulphate, Potassium Phosphate, Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Saccharin, Sodium Chloride, Melaleuca Alternifolia, Sodium Fluoride (1250 ppm F¯), Aroma, Limonene.

Обсяг: 75 мл.

Виробник: Dr. Wild & Co. AG,

Країна: Швейцарія

✧ Гель для зубів "Форевер Брайт" на основі алое вера

 

Поєднання натуральної м'якоті алое (35%) з бджолиним прополісом і мідь-хлорофіловий комплексом, доповнені букетом лікарських трав, надають зубній пасті унікальні лікувальні властивості і приємний смак. Зубна паста має протизапальну, бактерицидну дію. Висока проникаюча здатність алое забезпечує гарне загоює, знижує хворобливі відчуття. До складу Форевер Брайт не належать хімічні барвники, вона також не містить фтор. Це дозволяє використовувати пасту з раннього дитячого віку.




Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: